Vart for snön?

Tänkte att jag skulle passa på att skida med eleverna när det ändå kom lite snö på tisdagen. På onsdagen bestämde vi att vi skidar idag, torsdag, men innan vi ens hann damma av skidorna så var snön försvunnen. Det är nog verkligen dåligt när man inte kan varken skida eller skrinna när vintrarna blivit såhär dåliga. Som tur var hittade vi en snöfläck på 10*10 meter där vi lekte lite med skidorna på, så man kan säga att vi nästan skidat!

Har flera helger inbokade nu framöver och alla har en sak gemensamt, nämligen platsen. Allting jag skall på är i vasa. Jag börjar denna helg med fortbildning hela lördagen. Vi har även biljetter till den slutsålda stå up-kvällen med André Wikström och Björn Gustavsson, så det blir en annan vasa-helg.


Se upp i backen, annars får ni hål i nacken!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Jovisst är det trist med gröna vintrar. Nu har vi faktiskt snö här, så vi skidade idag med eleverna! Hoppas det blir flera gånger...

2009-01-22 @ 20:20:35
Postat av: Anna

Oj lyckos ni som ska på stå-uppkväll! Vi hinda it ritkit me i biljettkampen vi :)

2009-01-22 @ 21:03:12
Postat av: Johanna W

Ni sku behöv kom ti Helsingfors - schenn ha vi fått sjukt mytchy snö! Typ 10 cm på marken. Tyvärr finns itt e så bra skidmöjlihäitär schär men snön e fin i alla fall :D

2009-01-23 @ 18:44:16
URL: http://dansaikonfetti.blogspot.com
Postat av: Ciz

E va broder som sku på stå-uppkväll å tå han sku kö tå så fieg an ta åt oås å :) E liet no som e sku ha vuri stort intresse så man sku no ha vuri i kön om man sku haft biljetten.

2009-01-23 @ 19:48:39
URL: http://tiilia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0