Lampskärm

När vi jobbat med platon, alltså den blåa, knottriga plastmattan, så har vi naturligtvis fått lite restbitar. Som vanligt så började mina tankar snurra och jag funderade på vad man kan göra med restbitarna. Kanske kan jag göra något skojigt med eleverna...

En idé som jag kom på var att göra lampskärmar. Väldigt speciella och BLÅA men på rätta stället kan det bli riktigt snyygt :)

Här rullade jag ihop en remsa och testade lägga den runt taklampan!


Rasar beställningar in kanske?? Haha! :)


jobba jobba

Trevligt att se på besöksmätaren att läsarna inte helt gett upp hoppet om något inlägg trots att jag är såhär slö :)

Det har nog hänt en hel del grejer fast det känns lite slött just nu. Kort sagt så var det roligare att jobba på utsidan än i källaren men jag hoppas på en vändpunkt!

Brokvisten är klar, så långt som vi tänkte nu i höst, men trappan får lämna till våren. Fönstret som vi skall ha bredvid ingången har vi väntat i flera veckor på men det kom idag och har kommit på plats ikväll. Runt fönstret är det däremot inte klart ikväll så en helhetsbild får ni vänta på! En liten glimt skall ni få i alla fall:

Lite dekoration har jag gjort på trappan. Där syns att det saknas lite bräden ännu på väggen.

 

Nu är alltså husets alla fönster på plats. I källaren ser det så snyggt ut med nya fönster men av någon konstik anledning så ser det inte alls lika snyggt ut på bilderna... Man ser väl med andra ögon när man vet hur det varit.

Lite färg på väggarna så är det väl som nytt :) Nånä, det kommer nog nya innerväggar och mera isolering ännu.

 

Denna bild visar vad vi pysslat med de senaste dagarna. Det ser ut att bli en stor pool :)Husnummer

Det känns som tiden bara rinner iväg, både hemma och i skolan. Men när jag funderar så har jag nog hunnit med en hel del också. Det är väl så att man har inte tid, utan man tar sig!

Nu har jag då tagit mig tid för ett inlägg :) Denna gång tänkte jag visa våra fina husnumror. Så ifall någon har haft svårt att hitta hit så behöver ni inte tveka nu när numrorna är på plats! På nedre bilden så syns det var på huset de finns.

Det är pappa som gjort dem och materialet är metall.


RSS 2.0