Tidig väckning

För att inte ge upp hoppet riktigt ännu tänkte jag naturligtvis ställa väckarklockan på 5.00 i morgon och gladeligen sätta på tvn. Det är ju ändå inte så ofta som det är OS :)

 

Heja heja!


kallt

Då var redan mer än halva skolveckan avklarad och det är två dagar kvar till ett efterlängtat sportlov. Ett lov som består av en träff med peffan-gänget, ett Vasa-besök för lite shopping och kalasande och friluftsliv. Helt bra med andra ord :)

Skidningen denna vecka har varit mindre lyckat. Och då nämner jag inte alls skidningen i OS utan bara i skolan...I morse kröp mätaren närmare -30 än -25 så det var inget skidväder direkt. I morgon har jag inprickad tre timmar skidning men det återstår att se hur det blir med den saken.Läggdags

Vad roligt med så många kommentarer och dessutom är vi ju helt överrens :) Igår lade jag nytt batteri i min klocka för att ge den en sista chans, men nu idag visar den lite före 5 fast klockan är lite över 10. Så det blir nog att börja söka nån passlig ny klocka nu. Den på bilden ligger ju fortfarande bra till!

Tror det blir tidig läggning ikväll, vilket inte alls är ovanligt när jag varit på vattengymnastik och i bastun. Men största orsaken är att jag vill vara piggelin klockan 7 när det är nedsläpp i ishockey. Passligt med morgonhockey eftersom mina ögon brukar samarbeta bättre från morgonen!
Vill ha

Förra veckan såg jag en annons på en snygg klocka jag skulle vilja ha och som på beställning gick min gamla klocka sönder i förrgår. Det måste ju vara ett tydligt tecken på att jag skulle gå och handla en ny :)
Problemet är att jag inte vet säkert om klockan är helt sönder ännu eller om det var batteriet det var fel på. Batteriet höll nämligen bara 3 månader och borde hålla ett år enligt urmakarn. Dessutom sa han att det är ganska vanligt när klockan håller på och går sönder att den drar ur batteriet...

Esprit-klocka med hjärtan på

 

Borde jag satsa på direkten? ;)

 

 


Taket vitt

Nu har källartaket fått lite färg på sig. Sånt jobb gillar jag att göra, men axlarna och armarna blir snabbt trötta av att jobba uppåt.  Det är ett jobb som går ganska snabbt och när man är klar kan man tydligt se vad mycket man hunnit med på en kväll :) Roligt när det kommer lite resultat!

Skrövligt är det ju fortfarande men relativt enfärgat i alla fall.

 

 

 Julen varar väl till påsk eller hur var det??

Riktigt så är det väl inte och jullovet är ju slut för lääänge sedan men sportlovet börjar synas runt hörnet nu istället.

Här är det full rulle och bloggen har inte lockat alls, så då har den fått va!
I källaren går det nog sakta men säkert framåt men inte så mycket att fånga med kameran. En hel del gipsskivor har kommit upp på väggarna så nu är en stor del av alla ytterväggar klara för spackling och målning/kakling. Men innan det så är det mycket annat som skall fixas.
Taket är det som är först i tur och det har redan spacklats några gånger och skall slipas och målas. Vi kommer att behålla taket skrövligt och buckligt som det är, men jag tycker det är ganska charmigt. Ett riktigt källartak i alla fall.

Här har en mellanvägg kommit på plats och även det dammiga källartaket syns tydligt på denna bild.Förutom renoveringen har det som vanligt varit full rulle i skolan. Med mina åtta timmar gymnastik i veckan så är jag ganska slut vissa kvällar. Speciellt med skidning på schemat, men roligt har det ändå varit. Nu kan man bara njuta när vi fått en sån underbar vinter!

Ha en skön vändag!
RSS 2.0