Lugnet efter stormen

Efter en riktigt skön jul är det nog skönt att bara vara. Mellandagarna är nästan bättre än själva julen... Nåja, det är ju på olika vis förstås. Jag har gjort så lite som det bara går, så långbordet från juldagens matbjudning står fortfarande kvar och väntar på ommöblering. Lite mellandagsshopping kunde man dock inte missa!

Tjejens första jul gick riktigt bra men den var kanske inte så spännande, HÄR finns bildbevis på hur intressant klappöppningen var :) Men söt som socker var hon i sin röda klänning och charmade alla julens gäster.

Kalle Ankas jul däremot var spännande och den perfekta barnvakten medan vi andra åt!

Idag skall vi till rådgivningen, så då får vi se om julmaten satt sig på Ronja :)
Sovrummet

Nu har vi flyttat, städat och grejat hela helgen så nu har vi allt på plats i nya sovrummet.

Såhär såg det ut innan:
Och nu ser det ut såhär:


Och vi har nog sovit riktigt gott nu :)

Bilderna är lite mörka men man kan inte vänta sig något annat såhär i mitten av december...
Fondtapet

Nu saknas bara taklistor i vårt och tjejens sovrum sen är de helt färdiga. Och det är faktiskt inte oss det hänger på denna gång utan vi har väntar på leveransen av listorna. Men ingen panik, det finns nog annat att göra medan vi väntar.

Idag har jag valt kakel till wc:n på övre våningen också, men P skall komma med och godkänna det innan vi beställer. Men jag brukar nog ha sista ordet i inredningen så det borde vara klart :)

Med rubriken syftar jag på sovrummet. Jag bläddrade och bläddrade och försökte hitta en trevlig fondtapet och plötsligen så tyckte P att vi nog kunde ha en rosa tapet som jag tyckte om. Det var bara att slå till innan han hann ändra sig så nu har vi verkligen en KNALL-rosa fondtapet i sovrummet :) Undrar om vi får några söta drömmar i det rummet!

Här får ni en liten glimt av tapeten... tagen med telefonen så färgerna är inte det bästa.

 

Tror ni vi kommer att drömma sött? ;)

 

 Lucköppning

I år har jag två kalendrar och båda två med vinstmöjligheter. Jag har väl nog lite växt ur det stadiet när man öppnar en lucka för att se vilken filur som gömmer sig bakom :)

Den ena är Kraft hockeys "skinkkalender" och den andra är "snölyktan". Så jag stöder idrotten med andra ord.

 

Så nu tror jag på riktigt att jag skall vinna en bil... Jeee!

 

 


RSS 2.0