Diskhov

Jag råkade hitta en trevlig diskhov på nätet när jag surfade runt och fast det var helt klart att jag skulle ha en rostfri plåt så blev jag fundersam...

 

När jag funderat som längst beställde jag hem den och jag är jättenöjd med resultatet :) Lite speciell och supersnygg!


hatthylla

Har surfat runt lite och sökt en hatthylla av något slag att ha i hallen. Det är inte direkt dagsaktuellt men i brist på annat passar jag på att kolla lite.

Men hur dyr kan en  hatthylla bli egentligen?? Denna hittade jag på netanttila och den kostade 99,95! Jisses vad dyrt för en liten grej tycker jag!

 

Ska surfa vidare och se om jag hittar några bättre alternativ!

 

Och ja, jag är nog hemma ännu!

 


Skön säng

Nu har vi en lycklig tjej som tror att hon fått en alldeles egen säng :) Får se hur det blir när det kommer konkurrens så småningom. 1,5 vecka kvar till beräknat datum men jag har på känn att det nog går över den tiden... men det får vi ju se!Hur som helst så är det bra vi hinner så långt som möjligt med köket innan krabbaten dyker upp. I morgon får vi alla köksmaskiner hemlevererade, så det går nog framåt i alla fall. Taket, golvet, tapeterna och stommen till köksinredningen är på plats nu. Men det är nog en hel del fix innan det går att använda allting förstås.
RSS 2.0