Personliga tavlor

Jag vet inte om det är ljuset, snön eller hemmalivet som ger mig mest inspiration, men nu just måste jag pyssla på med något hela tiden. Mitt huvud har hundra projekt samtidigt, och det är bara att pyssla på!
 
Det senaste jag sydde var ett nappband, med barnets namn broderat på det. Blev riktigt snyggt, speciellt med stjärnclipset istället för vanligt hängselspänne.
 
 
 
I tankarna är en tavla på gång som nästa projekt. My måste nog får en egen att ha i sitt rum och kanske någon blir present.
 
Här är ett smakprov på tavlor som jag gjort med datorns hjälp:
 
 
 
 
Om det är något som ni skulle vilja beställa av saker som jag gör så får man nog ta kontakt med mig, så kan vi se om det går att ordna. (Enklast är det att maila på smurfina84[snabel-a]hotmail.com)
 
 
 

Ljus i mörker

Tyckte det var kul att piffa upp Ronjas reflexväst och göra den personlig! Det har ju varit så jättemörkt nu, så en reflexväst passar att ha på när som helst på dygnet tycker jag.
 
 

Ännu ett förkläde

Kunde inte motstå detta snygga tyg, så det blev ett förkläde av det. Tycker det blir trevligt med kanterna i starka färger som rosa, turkos eller orange när tyget är svart.
 
 

Dregglisar och nappband

 
Här kommer ett snabbt inlägg på senaste från symaskinen, två dregglisar och ett nappband med text på. Tänkte jag kunde göra personliga nappband med barnets namn på, så då testade jag med sötnos först och det blev lyckat.
 
 
 

RSS 2.0