Utmanad

Har blivit utmanad av både Dansa i konfetti och Trickalis så nu måste jag väl ta mig i kragen...

4 tv-program:
House, Medium, Så ska det låta, Singing Bee

4 saker jag gjort idag:
Shoppat i Näsby city, kollat läget hos mamma och pappa, varit på kaffe till Saga och fixat mat

4 saker jag längtar efter:
kladdkakan jag just bakat, sommar, färdigrenoverat hus, tisdagens sport-match

4 saker på önskelistan:
lottovinst, friskt knä, att kunna spela fotboll, fast jobb

4 saker som avskys:
ovisshet, extrakilon, lera runt huset, ormar

4 saker jag tycker om att göra:
ha myskväll, träna tillsammans med andra, dricka kaffe, pyssla

4 saker jag ätit idag:
Smörgås, gurkbit, ris och broiler

4 som jag utmanar:
Cia, A-L, A-G, Anna

Vårigt

Efter helgens gardinbyte känns det ljust och trevligt nu både i köket och vardagsrummet. Grönt och gult är speciellt passande inför våren tycker jag. Gult är ju lite extra passande inför påsken men några såna grejer har jag ju inte tagit fram ännu. Men några kycklingar skall nog få komma fram till påsk.

Även om jag tycker att det blev fint efter gardinbyten och städning så bara längtar jag tills vi börjar renovera sånt här "som syns". Bort med fult golv, fult kakel och fula köksskåp och in med nytt och fräscht! Men nu har jag ju vant mig så det "sticker" inte i ögonen som det gjorde när vi såg på huset första gången :)


   

När det väl var lite städat passade det extra bra att ställa fram de fina blommorna som P kom hem med i slutet av förra veckan :) Roligt att få blommor!

Mårdhund

Denna filur var på vår väg när vi kom hem ikväll. Vi hann se den ganska bra innan den smet iväg ner i diket och bakom några buskar. Förhoppningsvis håller den sig en bra bit bort från vår gård så inte Maja behöver vara så rädd.
Lite söt ser den nog ut att vara tycker jag :) Men nej tack ändå!

Kramar...

....från Bamse och Zelda.Allt för mycket av kvällen har som vanligt spenderats framför datorn. Nu fick jag för mig att lägga in lite kamerabilder till datorn och då dök denna söta bild upp :) När bilderna kommit till datorn återstår även att bränna över dem på en skiva så att man har de sparade. Att framkalla är det nästan inte alls frågan om eftersom det är många tusen kort sen vi senast framkallade... Jag vet inte var jag skall börja framkalla om jag skulle börja...Förlust

Det blev en förlust igår för sport mot jokipojat... Ganska väntat faktiskt och det var inte något bra match. På måndag kväll fortsätter kampen mellan de två lagen och då är det i vasa ishall. Skulle nog vara roligt att vara där på plats... Det som är synd är att jag då missar sista djupvattengymnastiken, men jag tror det är värt det!

Nu börjar te vara uppdrucket så då skall jag börja "avbona" mitt köksgolv. Det är så bedrövligt då det är gammalt boningsmedel som ser grådaskigt och slitet ut så det skall bort nu. Man får väl göra det bästa av golvet fast det är superfult!


Vårigt

Dagen har gått i städningens tecken. Nu ser jag äntligen ut genom fönstren och ljusare gardiner har kommit upp. Fönstren hade inte blivit tvättade på utsidan sedan vi dränerade och trots att det blev några ränder så blev det ett strålande resultat om man jämför före och efter. Hur skall man föresten bära sig åt för att undvika ränder?? Det är ju så gott som omöjligt!

Nu skall jag byta om och bege mig till finby och ha en helkväll med mor och far. Först blir det infrabastu och sen blir det god mat och slutligen sport-match på urheilukanava. Vilka supermatcher det varit de senaste matcherna. Speciellt måndagens match på plats i ishallen var kanon!

Överraskningsfest

I fredags hade vi en överraskningsfest åt mamma här hos oss. Så hela veckan har vi ställt i ordning och städat och dukat så allt skulle vara i ordning till festen. Riktigt lyckat blev det dessutom och alla verkade nöjda och glada :)

Funderar att det blir att åka på sportmatch i morgon också. Det blir den femte och avgörande matchen så det blir spännande. Egentligen har jag djupvattengymnastik men mitt knä är ändå sämre än vanligt så det gör inte så mycket...


Sport-logon

Som vanligt

Här är allt som vanligt så därför blir det inte att skriva något extra heller.

Jag var inställd på att jobba i källaren ikväll men arbetsledaren (läs Patrik) ansåg att det inte fanns jobb åt någon fler än honom. Eller jobb fanns det nog men inte verktyg så då fick han göra det. Jag skall väl fixa kaffe och sånt åt honom så han orkar.

Själv håller jag på och jämför olika fönster och vad som är bra och dåligt med de olika märken som jag har. Men det går inte så bra... För det första så är det ju svårt att fatta vad som menas med olika termer och värme-värden och liknande och för det andra så går allting på vårt andra inhemska. Det är ju tillräckligt svårt på svenska och nu skall jag förstå det på finska :( . Det tredje och största problemet är att det inte finns så bra information på hemsidorna som de olika märken har.

Men en sak är jag i alla fall säker på och det är att de blir nog säker bättre fönster än de vi har nu oberoende av vilket märke vi väljer :)
Okej, jag tog nog bilden av det sämsta fönstret men ändå!

T som i...

  • TRÖTT, jag blev trött när jag kom tillbaka från sportlovet. Ge mig mera sol så tror jag att kroppen skulle orka mera.
  • Träning inför stafettkarnevalen, det har jag haft idag
  • Tremannaskidning som vi tre hättor vann i söndags :)
  • Törstig, börjar bli kaffedax
  • Tråkig bokstav och tråkigt inlägg
  • Tv-serien House och Medium
  • Tack å hej!

RSS 2.0