Tjejkväll

Ikväll är det dax för den årliga tjejträffen. Vi är ett gäng tjejer som umgåtts sedan högstadiet och nu träffas vi hemma hos en av oss varje sommar. En jättebra tradition och en trevlig tillställning brukar det bli! Grillen är varm ikväll och biffarna är redan inköpta.



Nu har takplåten kommit också, men det är några grejer som skall fixas ännu innan den kommer upp. Bland annat skorstenen skall muras lite högre, men det fixas antagligen ikväll. Går det bra har vi plåttak innan helgen är slut, men för att detta skall lyckas måste även vädret vara regnfritt.



Några klick

Bröllopet var jättetrevligt och även resan gick bra. Bruden var underbart vacker, maten smakade utsökt och programmet var underhållande! Den delen av resan att sitta i bil många timmar i sträck fungerade nog bra då vi hade trevligt resesällskap, men nog är det ju skönt som vanligt att komma hem!

Rubriken syftar på att beställa saker från nätet. Jag har börjat använda den möjligheten lite oftare eftersom det går både snabbt och enkelt. Kläder är ju ett litet problem, då man inte kan prova dem, men det går ju att skicka tillbaka om man inte är nöjd eller om byxorna inte upp över låren. Dagens beställning kommer från Anttila, eftersom jag hittade ett skopar som jag ABSOLUT inte kunde leva utan. På samma gång blev det att beställa lite annat också, t.ex. bläckpatroner som kan vara bra att ha, när jag ändå var igång.



Bröllop

Nu är väskan ganska färdigt packad, naglarna målade och extra presenningar på taket. Om några timmar beger vi oss nämligen söderut på bröllop. Första natten skall vi (tror jag) sova i husbil och andra natten skall vi bo på ett hotell i Nagu, där alltså bröllopet är.

Skall bli skönt att lämna allt jobb hemma för en stund, samtidigt som det känns som det finns alltför mycket att göra för att åka någonstans. Men det blir säkert bra bara vi väl är på väg.

Ha det skönt hemmavid också!


Bevis på vår havsutsikt... som endast syns från taket :)


Städjobb

Även inomhus har det funnits jobb :)





Frånvaro

Här har jag varit flitigt frånvarande den sista tiden. Men helt på latsidan har vi nog inte legat i alla fall, speciellt inte sambon.



Nymålat förra sommaren



I början på förra veckan



Takstolar och undertak på plats förra veckan

Senaste bilderna finns ännu i kameran men nu börjar det dra ihop sig för plåten som skall på taket. Ett helt nytt hur ser det ut som i mina ögon!


RSS 2.0