Långa dagar

Idag kom grävmaskinen och det innebär att arbetsdagarna kommer att vara väldigt långa framöver, åtminstone för P som är lite mera händig på det där området. Ena husgaveln är nu framgrävd och det är alltså dränering som skall göras. Kvällens bekymmer har dock varit grunden åt skorstenen som sitter fast som bara den och kommer inte loss på något vis. Som bäst är fyra starka män och jobbar med att få loss den. Den skulle få vara bort tills i morgon...

Igår var vi på buggkurs, det var den första kvällen på kursen så nu har vi dragit igång. Jag var väldigt orolig att P inte skulle ta sig tid men som tur var gjorde han det och det var jätteroligt. Även P tyckte att det var skojigt, men det får man inte säga högt ;) Hehe! Vi var hela 20 stycken på kursen så det var också trevligt. Medelåldern var ganska hög men det spelar ingen större roll för min del, jag tänkte nog bara dansa med P ändå!

Det var allt från denna uppdatering, så om ni ser något som lyser i Långvik så  vet ni att det är vi som har alla strålkastare ute på gården så att vi ser när vi jobbar :)

Kommentarer
Postat av: Cia

Låter kul me buggkurs! Je infö Takida ni övar elå? ;)

2008-11-04 @ 21:17:05
URL: http://ceciliahenrika.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0