Triss i vinst

Sköna lördan är här och jag har för första gången i år varit ut på en skidtur. En kort sådan men rolig! Knät kändes helt okej när jag skidade den lilla biten så eventuellt skulle jag klara av en lite längre tur. Om man tittar ut så verkar det åtminstone kunna bli skidföre framöver för nu snöar det!

Jag var via R-kiosken och köpte en Casino-lott innan jag åkte hem och ser man på. Det blev vinst! Och inte bara en vinst utan tre. Jag vann på alla tre spelen på en och samma lott, vilken tur alltså. Vinstsumman var ju förståss inte så hög på något av spelen men totalt blev det 15 euro!

image169


Mina nya örhängen har redan gått sönder. Jag har haft dem ca en vecka så jag gick naturligtvis tillbaks med dem så det kommer nog att ordna sig. Antingen skulle de fixa det eller så skulle jag få nya! Det är så typiskt med dagens alla slit och släng varor att det går sönder innan man ens hunnit använda det.

Nu skall jag fira vinsterna med kaffe och choklad! (Hade jag inte vunnit skulle jag tröstat mig med kaffe och choklad) :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0